Geannuleerd: géén GEA-congres op donderdag 11 november

10 november 2021 - Met de toenemende impact van corona ontkomen we er niet aan: de GEA-netwerkbijeenkomst van morgen (11-11) is van de baan! Met pijn in het hart. Het zou immers een nieuwe periode inluiden waarin we als netwerk elkaar weer live en met nieuwe energie hadden kunnen ontmoeten.

Er is alles aan gedaan om deze ontmoeting succesvol te maken. Maar de werkelijkheid van dit moment is overduidelijk. Daarom moeten we onze verantwoordelijkheid nemen. ‘Op de letter’ was dit event nog mogelijk geweest (alle mogelijke voorzorgsmaatregelen waren genomen) maar de situatie van dit moment maakt dat we niet anders kunnen dan afblazen.

Een snelle nieuwe datum zou mooi zijn maar dit kalenderjaar biedt waarschijnlijk geen nieuwe kans meer. Voor februari staat al wel een nieuw congres op de rol waarbij we het Europese klimaatbeleid in verbinding willen brengen met de lokale praktijk. Daarover volgt binnenkort meer info.

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: