Meld je aan voor de Masterclass ‘E-mobility’ van 17 februari

15 december 2021 - Op donderdag 17 februari 2022* vindt de vierde en laatste masterclass plaats uit de reeks die we organiseren vanuit het netwerk Gelders Energieakkoord in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De masterclasses zijn bedoeld als kennisopbouw voor goede mening-, beleids- en besluitvorming. Ze zijn a-politiek van aard en worden gegeven door onafhankelijke experts. De masterclasses zijn gericht op gemeentebestuurders en raadsleden, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Masterclass ‘E-mobility’

De auto de stad uit… en wat dan? Deel- en micromobiliteit is in veel Europese landen al gemeengoed. Waarom in Nederland niet en wat kunnen we van anderen leren ten behoeve van de leefbaarheid in de stad? In de masterclass ‘E-mobility’ verkennen we of mobiliteit een probleem of een oplossing vormt voor een gemeente en waarom je mobiliteit niet los kunt zien van andere sectoren. Waarom je (niet) moet luisteren naar verkeerskundigen en hoe je met mobiliteit zou kunnen omgaan bij de grote maatschappelijke uitdagingen als verduurzaming, verstedelijking, rechtvaardigheid en inclusiviteit.

Sprekers bij deze masterclass zijn Sander Lenferink (Universitair Docent ‘Mobility and Land Use Planning’, Radboud Universiteit) en Pieter Dekker (Projectleider LEV-Kenniscentrum, HAN).

Aanmelden

Deelname is gratis. Klik hier voor meer informatie en/of om u aan te melden.

Coronamaatregelen

We respecteren bij onze bijeenkomsten de coronamaatregelen en houden ons aan de voorgeschreven richtlijnen. Voor deelname aan de masterclass heeft u een geldig coronatoegangsbewijs nodig. De masterclass vindt plaats in de Buitensociëteit van Theater Hanzehof in Zutphen: een zaal met veel ruimte, waar u 1,5 meter afstand kunt houden

*Deze mastercalss stond gepland op 11 januari 2022. Door de aangescherpte coronamaatregelen die het kabinet op zaterdag 18 december jl. heeft afgekondigd, is besloten om deze masterclass te verplaatsen naar donderdag 17 februari 2022. Deelnemers die zich hebben aangemeld zullen op de hoogte worden gebracht. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via deze link.

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: