Natuur en Milieu Gelderland viert 50-jarig bestaan

23 november 2021 - Natuur en Milieu Gelderland bestaat dit jaar 50 jaar. Niet zo heel lang geleden, kenden we de organisatie als de Gelderse Natuur en Milieufederatie, kortweg GNMF. Samen met Alliander en Klimaatverbond Nederland was deze organisatie een van de aanjagers van het Gelders Energieakkoord. Daarmee noemen we meteen één van de vele mijlpalen van de organisatie in de afgelopen vijftig jaar.

Bijeenkomst

Vanwege het 50-jarig bestaan organiseert Natuur en Milieu Gelderland op vrijdag 26 november een feestelijke bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt er met 'jong en oud' vooral gekeken naar de toekomst en worden de opgaven van de komende 50 jaar voor Gelderland uitgelicht. De grote vraag die centraal staat: hoe nemen we de geleerde lessen uit het verleden mee en passen we deze in de toekomst verder toe?

Aanmelden

De organisatie van deze bijeenkomst wist op basis van deze vraag een mooi en inspirerend programma samen te stellen, die online bijgewoond kan worden. De locatie voor de offline bijeenkomst is De Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem. Om offline deel te nemen dient een verzoek te worden ingediend bij het aanmelden via de website. De start van het programma is 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur. 

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Kijk voor meer informatie over het programma en het aanmelden hier op de website van Natuur en Milieu Gelderland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Natuur en Milieu Gelderland

 

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: