No Nonsense Technical Sollutions

No Nonsense Technical Sollutions

Wij zijn een studentenbedrijf dat de technische uitdagingen van bedrijven en organisaties oppakt. Doordat we werken met multidisciplinaire teams van masterstudenten, hebben we toegang tot de nieuwste academische kennis, komen we met frisse oplossingen en kunnen we onze diensten aanbieden tegen scherpere tarieven dan conventionele ingenieursbureaus.

Onze expertise ligt o.a. op het gebied van duurzame energievormen. Zo hebben wij recentelijk een data- en systeemanalyse op het gebied van riothermie afgerond voor de gemeente Rotterdam. Bovendien hebben we de haalbaarheid van de inzet van geothermie in de gemeente Enschede succesvol in kaart gebracht en zijn we onlangs begonnen met een soortgelijk onderzoek voor vier gemeenten in noordoost Twente.

Op basis daarvan denken we dat we zeker kunnen bijdragen aan de agenda van het GEA.


Contactpersoon

Daniël v.d. Heuvel
D.vd.Heuvel@nnts-group.nlBezoek website
Corona: wat is de impact bij jouw organisatie?Praat mee!

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: