Donderdag 17 november: GEA-netwerkbijeenkomst!

03 november 2022 - De media staan bol van de winstwaarschuwingen op het energie- en klimaatvlak. Ook in het Gelderse weten we dat het bepaald geen gelopen race is. We moeten méér duurzaam opwekken maar ook veel méér energie besparen. Alle reden om elkaar als bewoners, bedrijven, coöperaties en overheden nog beter te vinden. Waarin? In ideeën, innovaties en initiatieven die (het) verschil kunnen maken. Kom daarom op donderdag 17 november ook naar Fort Lent voor deze netwerkontmoeting met interessante pitches.

Fort Lent is het stijlvolle decor aan de Waal voor deze informele netwerkbijeenkomst. Een warme ontmoeting (zonder zwaar plenair programma) tussen de partners uit het GEA-netwerk. Met vele interessante Gelderse korte pitches zoals: “De slimme infrastructuur in de wijk”, “Biogas als alternatief”, “Bouwlogistiek: het ondergeschoven kindje?”, “Natuurinclusieve energietransitie” en “De energiecoöperatie als nieuw nutsbedrijf”.

Lees hier voor het programma en uw aanmelding. Mis het niet!

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: