GEA Wissel voor Wanka Lelieveld

23 november 2022 - Fort Lent was op donderdag 17 november het stijlvolle decor aan de Waal voor een informele netwerkbijeenkomst. Een warme ontmoeting -zonder zwaar plenair programma- tussen de partners uit het GEA-netwerk.

Met interessante en prikkelende pitches over Gelderse ideeën, innovaties en initiatieven die (het) verschil kunnen maken. Bij deze gelegenheid ontving Wanka Lelieveld de “GEA Wissel” voor zijn levenswerk met de ontwikkeling van een warmtenet met, door en vóór zijn eigen wijk: de benedenbuurt in Wageningen. Hij ontving de prijs uit handen van Thijs de la Court (Klimaatverbond Nederland en ESG). Die kreeg in 2019 het eerbetoon voor zijn ontwikkelwerk in de Wijk van de Toekomst.

Nog even sfeer proeven? Of zien wat u wellicht hebt gemist? Kijk hier voor een impressie…

 

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: