‘Mobility Meet-up’: Gelderse spelers over schone en slimme mobiliteit

15 juli 2020 - Afgelopen 9 juli vond de GEA ‘Mobility Meet-up’ plaats. Een tv-registratie van initiatieven van -en gesprekken met- een aantal Gelderse spelers op het vlak van schone en slimme mobiliteit.

Van ‘elektrisch lessen’ tot eHUBS en van tot laadinfra-met-zon tot waterstof in goederenvervoer. Ook de co-auteur van de bestseller “Het recht van de snelste” was te gast. Het was de eerste in een reeks van vijf - hieronder te zien als opname. Bekijk hier onze programmapagina over mobiliteit. De andere programma’s volgen in de komende maanden. De eerstvolgende ‘Meet-up’ gaat over het programma Gebouwde omgeving. Die volgt op donderdag 27 augustus. Bekijk hieronder de uitzending van de GEA 'Mobility Meet-up':

 

 

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: